March 17, 2011

Minyak Pengasih (madu pengasih) I ♥ U

Hello Mello Semua...
Hari ni aku aktif sikit...buat2 rajin pasal lecturer aku nak datang...(*orang lecturer nak datang, buat kerja, tapi aku dok update blog,bagus kan aku ni)...



ok...stop pasal tu..sekarang ni aku nak cakap pasal satu benda yang boleh memberi aura kasih pengasihi...
ni khas untuk orang yang sudah dirikan rumah tangga ok....pakwe makwe...jangan gatal tangan nak buat..




Benda aku nak cakap ni , bukan minyak pengasih, yang sapu sekali terus jatuh cinta tu...
kalau benda macam tu...aku sendiri tak nak...dan mintak jauh la dari kena kat aku....



ok...biar aku terus terang jela kan...karang tulis panjang lebar...naik menyampah plak korang kat aku...
tips ni, aku dah lama tahu...banyak ceramah aku dengar bagi tips ni...tapi aku malas nak tulis..sekarang baru rajin sikit...



bahan2 yang korang perlukan




Madu lebah (asli punya tau....jangan beli yg campur gula plak)
Jari telunjuk
Air suam


cara

masukan 1 sudu madu lebah dalam air suam...pastu kacau dengan jari telunjuk( ingat pakai jari jangan pakai sudu...)



ustaz cakap...jari telunjuk ni ada aura...aura dia dapat mengeratkan lagi kasih sayang...
so ape lagi...try la ea...(^_^)

3 comments:

Ujang9897 said...

derm...hehe

Halimatun Sa'adiah said...

xkne bace pape ke???
hehehee

cik blink blink said...

x yah...baca doa makn jela....