February 25, 2011

IMPIAN mu IMPIAN ku juga (ye ke tidok)

IMPIAN SEORANG SUAMI
-mempunyai 4  orang isteri yang cun melecun lagi seksi dan hidup aman walaupun tinggal sebumbung.....(aku tak nak suami macam ni, )

IMPIAN SEORANG ISTERI
-mempunyai seorang suami yang penyayang , suka duduk dekat rumah dan rajin buat kerja rumah...contohnya, mengemas, memasak, jaga anak, lepas tu, bagi duit yang banyak untuk isteri pergi shopping.(uwwww...best giler kalau dapat suami macam ni)

IMPIAN SEORANG ANAK
-tak nak mak atau ayah berleter walaupun selalu buat salah, fail exam, nakal..jadi mat rempit ke ape ke...
-harap family setuju dengan keputusan yang di buat

IMPIAN SEORANG PENIAGA
-boleh naikkan harga sesuka hati dan perniagaan laku tanpa di boikot oleh pelanggan


IMPIAN SEORANG GURU
-biar anak murid berjaya...jangan fail exam je..lagi 1,nak anak murid yang dengar cakap, jangan degil....

IMPIAN SEORANG MURID
-biarlah tak ada exam...kerja sekolah dan bebalkan dari cikgu

IMPIAN SEORANG BLOGGER
-biar blog cepat femes, biar semua orang kenal dia....kalau boleh , masuk majalah ke , suratkhabar ke...asalkan femes la....pastu...nak follower berjuta2.....

4 comments:

azie.iya said...

dasyat punye impian . impian blogger tu lah tamak skali . haha

Qaseh dalia adelia said...

haha impian suami tu tak semua..impian blogger pun xsemua kot weee

Ain Zulaikha said...

follower berjuta? boleh ke?

nelly said...

impian blogger tu ..
macam kejar famous je .hehehe