March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN




aiiii...lama dah tak join segmen Abg Ben...
so, hari ni balas dendam...nak join jugak...(*tulis sambil buat keje)



Sila ceritakan latar belakang anda ..


Nama aku Nik Farah Aisyah...orang panggil aku nik @ ain...tapi aku lebih suka orang panggil ain..asal Pahang tapi mak ayah orang kelate....umor 21 tahun...anak no 4 dari 5 beradik...


Profesion anda sekarang ?


pelajar....aku sekarang ni stdy dekat UiTM jengka ...tahun akhir...kos OM ..Office Management....



Blog favourite anda .. kenapa ?


banyak blog aku suka...macam blog A.ben...tapi yang paling aku suka blog aku suka Blog    
Dr. cinta ..sebabnyer blog ni best...blog ni banyak cerita pasal agama...walaupun tuan blog tu muda lagi...tapi ayat dia kadang2 buat aku terasa...so, nanti korang terjah la blog dia ea....


Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?


aku tak suka blog yang ada lagu, pastu tulisan yang kecik sangat...pastu blog yang tak der gambar langsung....(*suka hati je kan, tak suka blog orang, macam la orang suka blog kita)




Impian anda terhadap blog anda ..


impian...biar blog ni kekal...pastu ramai kawan2(follower)

12 comments:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

cik ayin said...

koi org temerloh..keep blogging :)

amyzzskazz said...

amy datg dr temeloh..folow n singgah cik blink blink.. :)

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Syida said...

Hye Ain, thanks sbb dtg rumah hr tu...
http://glowingsnow85.blogspot.com/2011/03/something-make-me-smile.html

Mutiara Bernilai said...

slamat pagii

org kuantan dtg menjengah..

jum jd kawan jum! :)

dah folow kamu dear..

Dda Ly said...

hehe dulu, tiapkali buat entry saye wajibnak ltak pic..pastu lelame susah nak upload, sbb nfon rosak and all..main buat je entry without pic..:)

meh ke rumah..
~like mother like son~
keep in touch ye..♥♥♥

cik blink blink said...

bukan semua blog yang xder gambar saya x suka...sya baca je kot...Dda ly , awak jgn la terasa

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan dari org Temerloh..

seronok dapat kenal dgn blogger2 dari negeri2 lain!

Woofer Storm said...

singgah sni,comel blog..jeles sekjap..


follow sni^^

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

selamat berkenaln..
prince blogger kl..
jom jadi member...:)_